top of page
Image by Arne Smith

Maatwerk

Een unieke reis geheel afgestemd op uw persoonlijke reiswensen.

Uw persoonlijk reisadviseur

Voor de ultieme vakantiebeleving

Een persoonlijk reisadviseur dat klinkt toch geweldig? En ik kan u zeggen dat is het ook! Ik ben Carmen Tijssen en woonachtig in Gendt, een dorp in de omgeving van Arnhem en Nijmegen en oprichtster van Carmen’s Personal Touch Travel. Als persoonlijk reisadviseur ontzorg ik u graag van begin tot eind, geef ik u passend reisadvies en als kers op de taart laat ik u graag het ultieme vakantiegevoel beleven. Als maatwerkspecialist stel ik graag een reis op maat samen gebaseerd op uw persoonlijke reiswensen.

Erg benieuwd wie ik ben en hoe ik te werk ga? 

 

Lees dan snel verder!

Maleisië - Borneo - Carmen's Personal Touch Travel.jpg

Maatwerk

Carmen's Personal Touch Travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Op basis van ons kennismakingsgesprek en uw persoonlijke reiswensen, ontvangt u een prachtige reis op maat.

Oman - Carmen's Personal Touch Travel.jpg

Unieke reizen

Om u te inspireren heb ik een aantal unieke reizen ontwikkeld. Deze reizen zijn exclusief te boeken bij Carmen's Personal Touch Travel en uiteraard naar wens aan te passen.

Website banner - Carmen's Personal Touch Travel (13).png

Persoonlijk reisadvies

Ik help u graag bij uw zonvakantie, fly&drive, cruise en of rondreis en geef u graag passend advies. Ik organiseer reizen naar Oceanië, Afrika, Azië, Europa, Canada, USA en Latijns-Amerika.

Aangenaam

Mijn naam is Carmen Tijssen

Als zelfstandig reisadviseur werk ik onder de vlag van Personal Touch Travel. Ik verras u graag met mijn 'personal touch' tijdens uw reis. 

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram
DSC03680_edited.jpg

Wat kunt u van mij verwachten?

Mijn missie: graag laat ik u het ultieme vakantiegevoel beleven.

 • ​Een (maatwerk)reis geheel afgestemd op uw persoonlijke reiswensen.

 • Eerlijk en deskundig advies. Door mijn reiservaring, evenals werkervaring in de reisbranche en uiteraard de vele goede contacten met onze leveranciers, kan ik u overal ter wereld een reis naar wens aanbieden.

 • Door de vele (lokale) agenten waarmee ik samenwerk kan ik altijd een reis op maat reis voor u samenstellen.

 • Ik sta zowel voor, tijdens als na de reis voor u klaar. Het grote voordeel: u heeft altijd één vast aanspreekpunt, dat is wel zo fijn.

 • U werkt samen met een betrouwbare partij. Doordat ik werk onder de veilige vleugels van Personal Touch Travel bent u verzekerd van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds dekking.

Carmen's Personal Touch Travel - Latijns Amerika - Bolivia - Zoutmeer Uyuni

Rondreizen

Absoluut mijn favoriet als u een bestemming goed wilt verkennen

Haal zoveel mogelijk uit uw vakantie en ontdek de veelzijdigheid van de bestemming. Rondreizen kan per huurauto, (privé) vliegtuig, schip en om niet te vergeten per trein. Stap aan boord van unieke treinen zoals de Rovos Rail in Zuid-Afrika of de Rocky Mountaineer in Canada. Tevens kunt u op de verre bestemmingen rondreizen op basis van privétransfers met gids of zelf op avontuur gaan tijdens een self-drive. Jordanië, Marokko, USA, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Australië zijn bij uitstek enorm geschikt voor een self-drive.

Mijn werkwijze

Hierbij mijn werkwijze, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Reiswensen inventariseren

Kennismaking

Graag kijk ik samen met u wat uw reiswensen zijn en hoe ik deze wensen kan omzetten in een passend persoonlijk reisplan. Voor een meer standaard pakketvakantie kan ik via de e-mail of telefonisch alles voor u regelen. Voor een maatwerkreis nodig ik u graag uit bij mij op kantoor of kom ik graag bij u langs om een goed beeld te krijgen van uw wensen.

Reisplan opstellen

Verwachtingen overtreffen

Na onze kennismaking ga ik voor u aan de slag om uw vakantiewensen om te zetten in een passend reisplan. Graag verras ik u in het reisplan met mijn ‘personal touch’. Het reisvoorstel stuur ik vervolgens naar u toe, zodat u tijdens het lezen alvast in vakantiesferen kunt komen. Uiteraard hebben we daarna nog even contact om te kijken of mijn missie geslaagd is.

Definitieve boeking en op reis

Het is gelukt! U gaat het ultieme vakantiegevoel beleven

Als alles naar wens is kan het voorstel omgezet worden in een definitieve boeking. Voor u kan vanaf nu de voorpret gaan beginnen! Ondertussen ga ik achter de schermen voor u aan de slag om alles vast te leggen en te zorgen dat alles tot in de puntjes voor u verzorgd is.

Koffers inpakken en gaan!

Image by David Gardiner

Zo’n geweldige reis door Thailand gemaakt!! De weg er naar toe heel fijn geholpen door Carmen. Wist goed in te schatten wat bij ons paste. Hierdoor hebben we dingen ondernomen die we zelf niet bedacht zouden hebben… Zelfs tijdens onze reis was de hulp van Carmen er. Een reis om nooit te vergeten, mede dankzij Carmen’s Personal Touch Travel!

Babette & Iris

Contact

Adres

Gegevens

Openingstijden

De Strang 1
6691CZ Gendt

Nederland

+31 (0)6 3045 0994

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram

Maandag

Gesloten

Dinsdag

9:00 uur – 17:00 uur

Woensdag

9:00 uur – 17:00 uur

Donderdag

9:00 uur – 19:00 uur

Vrijdag

9:00 uur – 17:00 uur

Zaterdag

10:00 uur – 15:00 uur

Zondag

Gesloten

bottom of page