top of page

Midden-Oosten

Dubai - Burj Khalifa - Carmen's Personal Touch Travel (1).jpg

Dubai - Burj Khalifa

Je vindt er het hoogste gebouw, het meest luxueuze hotel, de meest ambitieuze bouwprojecten en het grootste winkelcentra ter wereld. Dubai is zonder twijfel een stad van extremen, maar wel eentje waar je niet raakt uitgekeken. Het allerhoogste gebouw ter wereld staat in Dubai. De Burj Khalifa is een wolkenkrabber die maar liefst 828 meter boven het land uittorent en sinds 2007 de ranglijst aanvoert. Bezoek de Burj Khalifa om te genieten van het prachtige uitzicht maar als je van een High Tea houdt is de Afternoon Tea in de Burj Khalifa zeker een aanrader onder het genot van de zonsondergang.

Oman - Carmen's Personal Touch Travel.jpg

Oman - Land van 1001 nachten

Een reis door het Sultanaat van Oman is bijzonder én veilig! Hier vind je ongerepte landschappen van woestijnen, ruige bergen, groene oases, uitgestrekte stranden en wadi’s. Maar ontdek ook verlaten forten, levendige soeks en authentieke steden tijdens je rondreis!

Jordanië - Petra - Carmen's Personal Touch Travel .jpg

Jordanië - Petra

Jordanië is een perfecte bestemming voor een korte betoverende rondreis! Natuurlijk ontdek je de spectaculaire ruïnestad Petra. Maar Jordanië heeft meer te bieden: mooie woestijnvlaktes, de Wadi Rum vallei, verwoeste Romeinse steden en de Dode Zee. Reis door Jordanië en start je avontuur!

Israël  - Tel Aviv - Carmen's Personal Touch Travel.jpg

Israël - Tel Aviv

Het hippe Tel Aviv heeft een langgerekt zandstrand, een historische stadskern en een geweldig nachtleven. Volgens velen de hipste stad van het Midden-Oosten en daarom volgens ons de leukste bestemming voor een volgende stedentrip. In Tel Aviv komen oost en west samen. Je vindt er kleurrijke markten waar je verse kruiden en gefrituurde falafel kan kopen, rommelmarkten met antiek uit het Midden-Oosten, maar ook hippe street art en restaurants waar je proost met koshere wijn van lokale bodem.

Graag inspireer ik u als persoonlijk reisadviseur met de meest bijzondere reisinspiratie om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is elke Midden-Oosten reis uniek en geheel op maat samen te stellen. 

bottom of page