top of page

Oceanië

Oceanië: Tekst
Oceanië: Mijn diensten

Graag inspireer ik u als persoonlijk reisadviseur met de meest bijzondere reisinspiratie om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is elke Oceanië reis uniek en geheel op maat samen te stellen. 

Nieuw-Zeeland  - Auckland - Carmen's Personal Touch Travel.jpg

Nieuw-Zeeland - Auckland

Auckland is gelegen op maar liefst 50 vulkanen en wordt ingesloten door twee grote havens. Een metropool van formaat, met boeiende bezienswaardigheden, musea en attracties. Het is het comfortabele startpunt van een reis door het machtig mooie Nieuw-Zeeland, maar blijf ook zeker even hangen om de stad zelf te bekijken.

Nieuw-Zeeland  - Tongariro National Park  - Carmen's Personal Touch Travel.jpg

Nieuw-Zeeland - Tongariro National Park

Het Tongariro National Park is gelegen op het noordereiland van Nieuw-Zeeland en omvat een schitterend natuurgebied dat werd gevormd door vulkanische activiteit. Hoge bergtoppen, besneeuwde pieken en felblauwe meren, het Tongariro National Park is een van de mooiste bestemmingen van Nieuw-Zeeland.

Australië  - Sydney  - Carmen's Personal Touch Travel.jpg

Australië - Sydney

De Australische stad Sydney is de droom van elke wereldreiziger: het is er bijna altijd mooi weer, het stikt er van de iconische bezienswaardigheden en prachtige stranden, en er is altijd genoeg te doen. Sydney moet je gewoon ééns in je leven gezien en beleefd hebben. Geniet van de schoonheid van Sydney Harbour en neem een kijkje in het iconische Opera House, dwaal door de historische straatjes en sluit je dag af met een wandeling over het zachte zand van Bondi Beach.

Australië  - Outback  - Carmen's Personal Touch Travel.jpg

Australië - Outback

De Australische Outback is een fascinerende mix van natuur, geschiedenis en avontuur. Een plek waar je kennismaakt met de oorspronkelijke bewoners van Australië en haar tradities, en waar je kan genieten van mooie plekjes. Ayers Rock (Uluru is de Aboriginal naam) behoort tot de meest bekende bezienswaardigheden van heel Australië. Het stadje Alice Springs ligt in het hart van Australië en is de uitvalsbasis voor bezoekjes aan onder andere Ayers Rock, Kings Canyon en Devils Marbles.

Australië  - Great Barrier Reef  - Carmen's Personal Touch Travel.jpg

Australië - Great Barrier Reef

Het Great Barrier Reef is met 334.400 vierkante kilometer het grootste koraalrif ter wereld. Het onderwaterleven bestaat uit schitterend koraal en tropische vissen in alle kleuren van de regenboog. Maak je een reis naar Australië, dan mag een tripje naar dit bijzonder natuurgebied niet ontbreken. Je kunt het Great Barrier Reef gerust een wereldwonder noemen. Dit schitterende onderwatergebied strekt zich uit over een gebied van 2.300 kilometer en bestaat uit bijna 3000 riffen en 900 kleine eilandjes. Het is de ultieme bountybestemming voor de kust van Australië en een van de mooiste duikplekken ter wereld.

Oceanië: Over
bottom of page