top of page
Reisinspiratie: Tekst

Graag inspireer ik u als persoonlijk reisadviseur met de meest bijzondere reisinspiratie om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is elke reis uniek en geheel op maat samen te stellen. 

Carmen's Personal Touch Travel - Europa - Kroatië

Europa

Europa is een continent vol mooie reisbestemmingen en dit lekker dichtbij huis! Europa is zowel geschikt voor stedentrips, rondreizen als strandvakanties. Ontdek de authenticiteit en pure schoonheid van Kroatië of Griekenland. Breng een bezoek aan de Scandinavische landen en zie het Noorderlicht! Voor kunst, cultuur en overheerlijke gastronomie breng je een bezoek aan Italië. De beste golfbanen vind je in de Portugal en Schotland.

Carmen's Personal Touch Travel - Midden Oosten - Jordanië - Petra

Midden Oosten

Voor een reis vol verrassingen breng je een bezoek aan het Midden-Oosten. Het is een divers gebied met enorme contrasten en mogelijkheden. Van het ultramoderne Dubai en Qatar tot een rondreis in Jordanië met een bezoek aan het indrukwekkende monument Petra. Bezoek het paradijselijke Wadi Bani Khalid in het magische Oman. Voor een heerlijk strandverblijf kun je terecht in Abu Dhabi. Ook een woestijnsafari mag zeker niet ontbreken tijdens een bezoek aan het Midden-Oosten.

Carmen's Personal Touch Travel - Carribean - St. Maarten - Bovenwindse eilanden

Caribisch gebied

De Caribische eilanden hebben ieder een andere identiteit, taal en cultuur. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal omgeven zijn door de prachtige heldere wateren van de Caribische Zee. Het perfecte gebied voor een ontspannende vakantie met warme temperaturen en een gastvrije bevolking. Duik jaren terug de tijd in, in Cuba. Ontdek de Nederlandse invloeden op Aruba, Bonaire en Curaçao. Combineer Barbados en St. Lucia als leuke eilandcombinatie. Op St. Maarten ontdek je zowel het bruisende Nederlandse gedeelte als de prachtige natuur in het Franse gedeelte.

Carmen's Personal Touch Travel - Afrika - Botswana - Safari

Afrika

Afrika is het continent van indrukwekkende natuur, wilde dieren en veel culturele aspecten. Als je in Afrika aankomt wordt je welkom geheten door de vriendelijke bevolking. In Afrika vind je een grote diversiteit aan natuur en cultuur. Van wijngaarden in Zuid-Afrika tot droge maar majestueuze woestijnen in Namibië. Daarnaast vind je in Kenia en Tanzania grote vlaktes steppegebieden en in Oeganda en Rwanda zelfs regenwouden.

Carmen's Personal Touch Travel - Azië - Myanmar - Bagan

Azië

Een continent vol overweldigende natuur, gastvrije bevolking, bruisende steden en spectaculaire wereldwonderen. Ontdek het magisch Azië door een bezoek te brengen aan Myanmar en Cambodja. Voor overweldigende natuur breng je een bezoek aan Maleisisch Borneo. In Vietnam, Thailand en Indonesië geniet je van het spirituele Azië en laat je je verrassen door de spectaculaire natuurwonderen. Van hypermoderne steden tot 'back to basis' in Azië vind je het allemaal.

Carmen's Personal Touch Travel - Noord-Amerika - Canada

Noord-Amerika

Noord-Amerika is de perfecte roadtrip bestemming. Rijd langs indrukwekkende canyons, kristalheldere blauwe meren en bijzondere bossen. Deze prachtige natuur kun je in Noord-Amerika geweldig goed combineren met de pittoreske plaatsen en bruisende grote steden zoals San-Francisco, Vancouver en New York. Breng een bezoek aan Alaska voor een van de mooiste landschappen ter wereld. Canada en de Verenigde Staten zijn één van de meest veelzijdige bestemmingen ter wereld. Voor ieder wat wils.

Carmen's Personal Touch Travel - Latijns-Amerika - Peru - Machu Picchu

Latijns-Amerika

Een continent met veel contrasten. Van het tropisch regenwoud in het noorden tot gletsjers en fjorden in het uiterste zuiden. Van uitgestrekte wijngebieden, tot oogverblindende zoutvlaktes. In Latijns-Amerika vind je het allemaal. Ontdek prachtige natuur en indrukwekkende wildlife in Costa Rica. Ga duiken in de Blue Hole in Belize of cruise langs de Galapagos eilanden. Ontdek de lokale cultuur in Guatemala en bewonder de eeuwenoude Maya-ruïnes in Mexico.

Carmen's Personal Touch Travel - Oceanië - Nieuw-Zeeland

Oceanië

Oceanië bestaat uit honderden eilanden, waar Australië en Nieuw-Zeeland het meest bekend van zijn. Maar Oceanië heeft werkelijk nog zo veel meer te bieden! Combineer je avontuurlijke rondreis door Australië of Nieuw-Zeeland met een paradijselijke afsluiter op de Cook of de Fiji eilanden. Australië en Nieuw-Zeeland zijn uitermate geschikt voor een rondreis per auto of camper. Van spuitende geisers en ruige landschappen in Nieuw-Zeeland tot de Outback en Great Barrier Reef in Australië: enorm verrassend.

Carmen's Personal Touch Travel - Poolgebieden - Expedities - Bijzondere reizen

Poolgebieden

Ben je een echte avonturier en op zoek naar een ultieme ervaring om nooit te vergeten? Dan is een reis naar de Poolgebieden wel heel erg bijzonder. Zowel de Noord- als de Zuidpool zijn extreem koude gebieden waar ijsvlaktes te vinden zijn. Tijdens een bezoek aan het ruigste continent Antartica zul je versteld staan van het bijzondere wildlife dat je hier tegen komt. De beste manier om de Poolgebieden te verkennen is per expeditieschip.

Reisinspiratie: Vakanties

Reisinspiratie

Reisinspiratie: Over
bottom of page