top of page

Latijns-Amerika

Graag inspireer ik u als persoonlijk reisadviseur met de meest bijzondere reisinspiratie om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is elke Latijns-Amerika reis uniek en geheel op maat samen te stellen. 

Mexico - Chichen Itza - Carmen's Personal Touch Travel.jpg

Mexico - Chichen Itza

Rondreizen in Mexico is kennismaken met een prachtig en gevarieerd land! Dit is het land van de sombrero’s, Maya’s en Azteken, adembenemende stranden, woestijnen, fiestas, jungles, en de metropool Mexico-Stad. Kortom: heel veel om te zien en doen onder de warme Mexicaanse zon. Viva Mexico! De goed bewaarde stad Chichen Itza staat al sinds 1988 op de werelderfgoedlijst van UNESCO en werd in 2007 zelfs uitgeroepen tot één van de zeven moderne wereldwonderen. En terecht. Chichén Itzá is een bijzondere bestemming.

Belize - Blue Hole - Carmen's Personal Touch Travel.jpg

Belize - Blue Hole

Voor een avontuurlijke rondreis zit je in Belize goed! Dit is de thuisbasis van groene jungles, een prachtige kustlijn en natuurlijk de mysterieuze Maya beschaving. De oude ruïnes zijn fascinerend om te zien. Maar ga ook zeker snorkelen in het turquoise water langs één van de Caribische stranden! Als duikliefhebber breng je zeker een bezoek aan de Great Blue Hole. Want deze onderwatergrot is werkelijk een plaatje en een droombestemming voor veel duikers.

Guatemala - Atitlan Meer - Carmen's Personal Touch Travel.jpg

Guatemala - Atitlan Meer

De fijne mix van natuur en cultuur maakt Guatemala één van de leukste landen in Centraal Amerika! Ontdek de echte Mayacultuur, wandel door oude stadjes, maak kennis met de kleurrijke bevolking of geniet van het afwisselende landschap van vulkanen, regenwoud en meren. Een geweldige belevenis! Het Meer van Atitlan is een reusachtig kratermeer in Guatemala en wordt ook wel het mooiste meer ter wereld genoemd. De uitzichten over het vulkanisch gevormde meer zijn fantastisch!

Patagonië - Carmen's Personal Touch Travel (1).jpg

Patagonië

Helemaal in het zuiden van Zuid-Amerika vind je één van de mooiste gebieden van het continent: Patagonië. Dit gebied strekt zich uit over zowel Chili als Argentinië. Het landschap van Patagonië kun je grofweg indelen in twee delen: een vlak, ongerept steppenlandschap vanaf de Atlantische kust tot landinwaards tot het Andesgebergte en het Patagonische bergland rondom de Andes. In het zuiden van dit berglandschap vind je een fascinerend schouwspel van enorme gletsjers, bergtoppen die als naalden uit de aarde komen, smaragdblauwe meren en grote loofbossen.

Ecuador - Galapagos - Carmen's Personal Touch Travel.jpg

Ecuador - Galapagos Eilanden

Deze Unesco erfgoed parel is een rondreis op zichzelf waard. De unieke flora en fauna zijn wereldberoemd. Een bezoek aan de Galapagos eilanden is een wonderlijke en onvergetelijke ervaring. Misschien wel de leukste en beste manier op de Galapagos Eilanden te bezoeken is met een cruise. Je kan dan veel eilanden zien, legt aan op verschillende plekken en je slaapt op de boot.

Latijns Amerika - Peru - Carmen's Personal Touch Travel.jpg

Peru - Machu Picchu

Een rondreis Peru spreekt tot de verbeelding! Volg de Inca trail naar Machu Picchu, ontmoet de kleurrijke bevolking, vaar over het Titicacameer of ontdek de mystieke Nazca-lijnen. De diversiteit in Peru is enorm! Machu Picchu ligt goed verstopt op een hoge bergtop en is omgeven door diepe ravijnen vol tropisch woud. Betreed het wandelpad van de Inca's en volg de kronkelende weg naar de boven, waar de indrukwekkende Incastad geduldig op je ligt te wachten.

bottom of page